Bunga Ros (Fresh Flower) dan Nasi Dagang

update blog sambil buat slide..lgpon sampai opis awal pulak break Jumaat nih ;)
Hari nak balik kg yeay!!!!!!! so smlm  my hubby tido lambat..klu x silap kul 3 pg br tido sebab maraton basuk baju dan sidai baju..me dah flat after pergi shopping pokok bunga dan pokok buah kat Floria 2012 Putrajaya (entah betul ke idak nama dia) alamak..tak snap pic la..sbb nak wt taman mini

sebelum tu korang tolong la click iklan nufnang sebelah kanan blog nih kalau nak tau details pasal Libresse Pure Fresh dan Capital FM Viva La Vida..Klik kat situ kalau nak tahu details..itu  BE saya tau..hihihi..


Smlm sampai rumah ternampak sejambak buga ros segar..
from hubby..tp time tu hubby x blk lg..
blk jer hubby terus bagi..
hati pon berbunge2..
last dpt time preggy kat chuk tayang dulu..2010..hehehe
hubby kata dia pergi meeting di KL..then nampak bunga cantik dan rase nak bg kat wife dia..
omg so sweet and sempena.... dot dot dot..kami jer yg tahu dan rakan yg rapat jer tahu..
mmmuah hubby

ade 6 kuntum bunga ros merah


Then pagi ni pulak baru sms hubby bgtau teringin nasi dagang gate 1- dekat jer ngn rumah
tgk2 kat opis ade 6 miscol kat hp..from hubby..the ade msg - lg setengah jam sampai opis..nk bg brg..dah agak..mesti nak bg nasi dagang..

mmg betul la..tp sayang..semua tu terlepas sbb hp tertinggal kat dlm keta pg..hubby merajuk la ckit sbb tunggu sampai setengah jam kat depan opis..husband pon cabut la..tp tgh tu before hubby p semyang jumaat sempat hantar kat rumah..sebab me  blk rumah..kemas rumah dan brg nk blk kg..huhuhu penat..tp makan nasi dagang sampai licin..ingatkan xleh habis..

Inilah Nasi Dagang Gate 1 Bangi..sangatla sedap..naper la sedap sangat..



Ini pulak 3 kuntum bunga drpd my boss..tq boss..


4 comments:

KhaiZa said...

sian hubby.. len kali jgn tinggal phone lg ea..

Mummy Iswatie said...

sedapnya nasi dagang...lama x dapat dapat bunga

Mummy Iswatie said...

lama x mkn nasi dagang n x dapat bunga

Afira said...

@khaiza : bek puan

@mummy iswatie : nnti after raya kita mkn nasi dagang..mai tidoq umah kami..then..nnti besday aku hantar bunga kat hg..kekekeke