Santai - Santai(Pictures from my Handphone-Part 1)

Hai uols...tetiba rasa nak update my blog dgn pic - pic dr handphone yg baru ditransfer last week..Patutla hp hang jerk..dah full ngn gambar and video..So mari kita tgk gambar2 yg pernah dicapture..mcm - mcm aktiviti..

Saja ambik, gambo flight air asia..time nih sorg2 balik kg (Penang) time nak raya tahun lepas. Dah balik sorg2..So aku decide naik flight..senang..Biasanya blk kg ngn family kak aku..tp derang blik cuti lambat lagik. Aku ja excited lebih..amik cuti lama sket..cuti awai plk tuh..raya sakan la 2008. View yg diambil dr atas flight tu rasanya view kat LCCT..ntah..haku pon tak hengat dah






view ni time kat penang dah

Gambar - gambar group bwh ni plk diambil time aku kije kat Putrajaya. Yg kat dalam opis tu time tu tgh test system + task2 yg lain..dgn fail yg berterabur..tgh tensen tuh so bila dah duk sorg2 dlm bilik mulalah sakit jiwa..then gatal2 tangan ambil gambar..semuanya kenangan..rindula plak sistem kat opis lama..also da environment kat opis lama..










Nanti kita cont lagi ke part 2 ok? ;)

1 comment:

fadeeya said...

Xdpt nak bergambar kat jambatan putrajaya...n jambatan2 lain yg kite plan......huhu rindu sama kamu :-(