Keputusan Temuduga Pegawai Teknologi Maklumat F41 2009

Salam kawan - kawan yang dah p interview PTM baru - baru nih..result dah keluar.. boleh check di sini :



jeng jeng..berdebarkan..

~~~~~
~~~~~
~~~~~

Kalau zaman saya dulu result delay....takder makluman mcm nih..jenuh tiap2 hari check website..
bagusla SPA skrg dah buat makluman..
sure rasa tak sabar - sabar nak tgk result kan?
excited pon ada..takut pon ada..
apa - apa pun byk2 kan berdoa...kita dah berusaha..Allah swt yg menentukannya..


Good luck semua untuk 7 Ogos 2009!!!

2 comments:

hanniKASIM said...

Salam Afira...

Sy dah check online..and Alhamdulillah sy berjaya temuduga tu..katanya surat tawaran akan dikeluarkan pd 21 August 2009, tunggu punya tunggu, sampai hr ni x sampai2 lagi..risau jgk dibuatnya..
Afira keje PTM jgk ke? kat Jabatan mana? dulu kene tunggu surat lama jugak ke.. (", )

Thanks...hanni

Afira said...

To: hanniKASIM
Congratss...alhamdulillah..berjaya...jgn risau..spa tgh proses surat tu..spa kena manage byk lagi post..rasanya dlm this week dpt surat tu..saya terbaca forum+blog lain cakap lapor diri 29.09.2009.Cantik number tu..jabatan?alamak nanti kantoi kalau bgtau jabatan mana..sori yerk..

All da best to you..
If nak tahu more info about intake PTM ni try access ke this forum : http://malay.cari.com.my/viewthread.php?tid=391346&extra=page%3D1&page=57

also this blog : http://www.mohdhafez.net/contoh-soalan-temuduga-ptm-f41/

byk discussion do situ..