Salam Aidil Adha

5.30 pm.. @office..
Salam,

Diharap masih x terlewat lagi nak ucapkan Salam Aidil Adha..
Seronok balik kampung..terasa tenang..hilang segala stress dengan kesibukan kerja dan kota..
Alhamdulillah walaupun sibuk dengan kerja...tp rasenya ada pekerja yang lagi sibuk dariku sampai tak sempat lunch kan..

Since last week schedule full from morning till evening..testing for our new system..
then continue pulak this week till Friday..Itupon rushing testing coz curi masa untuk ke meeting..
Tak campur pulak dengan kes2 sedia ada (adhoc problem). Biasala..jaga sistem..klu xde problem xde kerja lak..kan.. Next week pon schedule full sebab FAT (Final Acceptance Test) for another one module..
so bulan Oktober sgtla full..siap suruh my colleague update our schedule yg pack for this month..
And...next month...akan bercuti lama..wedding adik..and me akan prepare decoration hantaran for him..
me mmg minat decorating..

Act..byk yg nak update di blog..Tapi takut menjadi viral di laman social spt FB..
Bukan apa...me..manusia biasa..boleh berlaku kesilapan..so yg mana perlu baru update ye..



pic above..signboard laksa glamor di tempatku, tak beli pun
and tak mkn pun..sebab membazir la kan klu dah ada tapau laksa dr rumah kenduri..xkan nak beli lagi..
singgah juga sebab nak beli pisang goreng yang mabeles..and ABC yang tak beberapa sedap tu coz ayah yang teringin nak mkn. Kesian ayah..

Layanan kat sini? so bad ok..agak tidak friendly..kt bhgn ABC





2 comments:

Muzai Samilan said...

system baru tu bukan utk cikgu kan?? huhu stress tul banyak naa sistem kena guna

Afira said...

Dear Muzai..

haha..dun worry..

Bukan untuk cikgu..
untuk staff dlm jabatan saya ni ha....
hehehe