Mission With Big Big Bang...aka BIG BOSS

15 September 2014


Dimulakan dengan ::




Semoga hari ini aku dipermudahkan segalanya & keputusan adalah tebaik untuk aku
Amin..

Ada misi harini selain daripad kerja hakiki..
Harini my 2nd boss yang sgt memahami anak2 buah
nak bawa jumpa Big Boss berkenaan hal status task aku..

Bukan untuk aku saje..tp mayb untuk beliau jugak dan unit..
yer..unit kitaorg dua2 gred 44 dh pergi cont study (HLP)
Sorg 41 dh pergi juga (HLP) even dah ada pengganti yg masuk tp 
pihak management + dengan volunteering drpd staff jugak dh masuk ke pasukan projek sistem baru tu...


Tempias terkena juga dekat aku..
tak semena - mena nama aku naik utk join Pasukan untuk sistem baru

dahla menurut perintah kan..
Tapi aku dh agak benda mcm ni akan terjadi juga
bila kena buat dua task yg berlainan di bawah pengawasan boss yang berlainan..
bila schedule clash...of course akan clash..
Akhirnya aku jd mangsa..
Stress bila satu lg pihak query task aku yg sedia ada..
Padahal LNPT aku currrent boss yang menilai..

Tapi x salah jugak dengan satu pihak lagi coz dia pon nak settle kan kerja dia..
cuma harap dia faham sistuasi aku yg kena buat both task

Semoga hari ini aku dipermudahkan  & keputusan adalah tebaik untuk aku
Amin

2 comments:

KhaiZa said...

insyaALLAH... doakan yang terbaik untuk member.. Hope ada keputusan dan jalan penyelesaian.. And much better win win situation

Afira said...

huwaaa...kwputusn tidak menggembirakan..tp...
mungkin ada hikmah disebaliknya...

Allah sedang menguji