SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!



JOM RAMAI2 JOIN SEGMEN KHAS INI

Ku sedang mencuba untuk join segmen camnih

SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa.
2.Wajib klik kat link ni dan "like" page PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan pun boleh.
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!

BILE TARIKH TUTUP?
Tarikh tutup "SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!" ni ialah

10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10 MALAM !

13 comments:

Eza Boom Boom :) said...

Brooom..Brooom..Brooom…..!! Bonceng motosikal, sambil-sambil tu singgah sini…Hye tuan rumah!! Eza datang sini nak hantar posto. :D Heee..Gurau je,datang dari segmen yang sama :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

alynfazlin said...

singgah sini dr segmen yg sama. :)

cIKhA said...

singgah sini dulu ;-)

Myra Adriana said...

salam, saya dari segmen yg sama. (:
sudah follow blog anda. if u feel free, singgah la blog saya (:

rahman said...

HAI, HARI NI 10/11/2011 SAYA SINGGAH N FOLLOW BLOG ANDA. HARAP, ANDA PUN SUDI MENJENGAH & FOLLOW BLOG SAYA JUGA YA…

izah :) said...

iza singgah dari segmen yg sama..jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana dr segmen follower ;) dtg usha blog awk ;)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html