Awatif turn to 10 month TODAY - 10.11.2011

Happy 10 month sayang! Mam sayang awatiff You are my heart and my soul Hopefully panjang umur..and diberi kesihatan yang baik yer



Awatif masuk contest baby pakai tudung..Nanti korang jangan lupa like kat FB yer..tak start lagi..14/11/2011 baru start..mama dah hantar emel kat al-Humaira
Contemporary..site nih jual; tudung onlline..tudung and scarf dia mcm pisang goreng panas..cepat jer habis kalau nak join try klik SINI

Start 14/11/2011 mama akan berkempen ok ;)
saja syok2 join contest..bila lagi kan?





Jom tengok milestone Awatif bila nak masuk 10 bulan nih. Banyak benda yang tak disangka2 :

♥ Dah pandai buat give me 5
♥ Dah pandai letak tangan kat telinga konon2nya buat hello
♥ Sekarang remote aircond, remote tv awatif akan letak kat telinga and cakap hello dalam bhs awatif..mama pun tak paham..
♥ Sekarang melungsur laju bila duduk dalam walker..berbeza dengan sebelum ni
♥ dah pandai berdiri sendiri baru - baru nih..Tapi masih takut
♥ Gigi dah 2 batang..kat bawah
♥ Ramah - kuat mengomel..tak paham apa yang dicakapkan
♥ Masih belajar aminkan doa
♥ Masih belajar untuk salam
♥ Kuat mengamuk sekarang..alamak..tak boleh jadi nih..jangan ikut mama..ikut papa please..Be cool like him


p/s: baru masuk opis arini..adeh kine kaji sistem..nak tambah field utk 1 modul nih..tapi kene lak pk mcm mana nak convert data yang diterima dari agensi negara luar nih..mcm mana susunan character data yang diconvert tu dengan cara kita sendiri..diorg tak nak ada data integration..good..sebab me pun tak mau..negara lain -lain kan..x sesuai gitew..habis semua skrin kine study nih ;)

Pagi ni baru received requirements..jenuh membaca..n study..petang meeting..b4 this aku x pernah lak pergi meeting nih..

2 comments:

KhaiZa said...

gud luck.. so sweet. muka awatif sebijik muka nora

lilieyz said...

weewiiit..anak dara dah besau...