Untuk entry sebulan yang lalu

haha..entry yg dah basi...tp mahu ku tulis jua...

semuanya sebulan yg lalu..


time nih mak teman saya di sini..hubby outstation..tp pas ja hubby balik..terus hubby ajak ke mom's little one Seri kembangan...hubby yg excited ok..entah lah napa..maybe terjebak dengan kawan2 kat opis dia..ramai yg guna benda nih di opis..sampai pergi berkursus pun bawak benda nih..so hubby dpt lebih byk info dr saya..kelakarkan..saya pun x ambik port sangat pasal benda nih..after buat survey, at last serbu la kedai itu..so dapat la ini..price boleh tahan..demam ooo..


breast pump spectra 3 kalau tak silap


Saya n hubby dah buat keputusan..breastfeeding secara eksklusif for our little one

klu x silap mcm nihi lah rupanya kut..pas beli x open dah beg



pro mom bag


~ dapat cooler bag ~

~ dapat beg galas belakang (pro mom bag) ~ mudah bawa gi opis ~

~ dapat apa lagi ntah..lupa la ~

5 comments:

lilieyz said...

go kak nora go !!!

M@M@ said...

hehe..bagus2..ada iltizam nk nyusu secara eksklusif...adik muhammad pn aku susukn smpai 6 bln secara eksklusif...alhamdulillah...susu byk...ckup wt smpan tiap2 ari...almaklumla...xmampu nk bli stuff bagai2 tu..dok kt state xde kene g joh2..seb bek..jgn bazirkan susu yg ade...go chaiyookkk...skg adik muhammad dh makan growell dr azizan...

Afira said...

Lilieyz : go go power rangers..ish ish..kine disiplin nih

M@M@ : hebatla mama..tu ar..susu ibu is the best susu kan..azam aku sampai 2 tahun..tp kalau lebih pun xpa..siap masuk kelas menyusu nih..tp yg free..kekekekekeke..benda dah ada kan..so kita guna saja..

iswatie "colours of life" said...

baguihhhhhhhhhhhhh..chaiyokkkkkkkkkkkkkkk

Astika: said...

Nora.. wapa henggit??? t aku pun nk beli gak insyaallah.. sampai x seribu lbh??