Alhamdulillah

hai dah lama x update blog yer...gara2 my healthy yg kureng memuaskan..

Byk benda baik yg berlaku sejak akhir2 ini..

1. Sudah dapat transfer ke pangkuan suami terchenta
2. Sudah confirm jawatan
3. Dah dapat my wedding album from my OP even agak lambat..tp i loikeee very much..
4. News yg plg best I'm pregnant for 8 weeks...dah wekk wekk and pening2..


So far...situasinya x lah teruk macam ini


Since my wedding dah hampir setengah tahun, so nk tempek sbhgn gambar2 dr OP yg dah jd custom album..moh kita tgk...

cover album..18" x 16"..besar n berat custom album nih











ok..da da...

17 comments:

modusoperandi111209 said...

tahniah =)

lame eh awk senyap.

Kebod's Family said...

Alhamdulillah...

Tahniah Nora... jaga kesihatan kay....

Afira said...

modusoperandi111209 : tq dear
Kebod's Family : Alhamdulillah...ok i Will

M@M@ said...

taniah ye cik nora...aps2pn,jg diri lek lok..tc!!rindu siot ngn ang...TC!!

Haliza Haron said...

tahniah afira.
jaga diri & baby awk. :)

lilieyz said...

take care..aritu afiq kata nak tatang macam minyak yg nak tumpah..so ape lagik..mydin dekat..secret recepi dekat..craving kak nora jgn tak craving..kasi en afiq kite kije lebih masa ahaha..we pray for you and ur baby in tummy all in good health..

EyeDa said...

Tumpang happy. Tahniah!! Afira Junior will be coming soon...:)

Muzai said...

tahniah nora..jg baby elok2:) doakan daku jua k

Astika: said...

wah! tahniah nora... so due awal tahun depan lah ek... hope sama ngan bakal bby aku no 2 insyaallah ujung taun depa hehhee...

Afira said...

M@M@: tq mama qaseh..tahniah jugak sbb dah ada dua...hehehe..tq sbb byk bg advise..aku pun rindu kt ang + geng2 kita...

Haliza Haron : tq my friend..

lilieyz :hahaha..dia dh kena masak utk kak nora..tp haritu start jer keja kat cni dah melantak spageti secret recipe tuh..teringin...pastu yong tau fu..then tenpayaki..smlm pasembur
n choclate ice blended

EyeDa :tq..ya Afira Junior will be coming soon..Doa2 kan la yerk

Astika : Sori x sempat lg buat tag hg tu..aku x leh tgk PC lama2..hg pon dah pegnant utk yg second ker? congratss klu cmtu..tq for da wish

ch0ch01ic said...

congratz,kak nora.tp anak kita xdan nk lahir sama tahun.hehe...
jaga elok2 tau!

Afira said...

ch0ch01ic : tq umi.. u too congratss..tu ar..ka nora geng 2011 punya..tp xtaula kut2 terbersalin 2010. hiihihi..mintk2 semua akan ok..klu x miscarriage yg dulu confirm dah 2010

NisS^ImmEr said...

wah congarts. byknya good things happened. rezeki awak tu, syukur. take care :)

Afira said...

NisS^ImmEr : Thanx Niss..tu ar..bersyukur...Rezeki melimpah2 and sekaligus ia datang

F@R@ said...

tahniah la dpt baby...jg diri n ksihatan...

Afira said...

Muzai : tq..aku akan doakan kan utk ko jugak...semoga cepat dikurniakan cahaya mata dengan amat ramai sekali dan comel 2 belaka dan sihat2 belaka...aminnn

F@R@ :belum dapat baby lagi la..to be..coming soon..br preggy nih..hiksssss..neway tq dear

F@R@ said...

dpt baby dlm perutla..hik3