Bas oh Bas

Semalam received sms from my husband...time tuh sy dah tertido dgn dibaluti comforter yg sgt comfort + udara yg sejuk sepoi2 bhs di penghujung kepala...

"Tiket transnasional Khamis petang n mlm dah habis. Huhu..."

Kesiannya..lupa plk yg weekend nih cuti 3 hari..klu x dah suruh beli awal2 lg..saya pun lupa la..

Tgk tiket flight..mak ai..MAS tinggal yg MHflex jer - rm 324 excluding tax tu..Others dah sold out. Air asia agak murah, tp itulah air asia, pagi nya price murah ckit...time after office hour naik 20%...adoila...

Nak pergi Bukit Jalil tgk tiket bus lain, hmmm dah 9.16 katanya...takut kaunter tutup..so until now takder solution...japg kita org akan calling calling..Inilah perihal husband n Wife dlm konteks PJJ or weeekend husband and wife..Kiraorg melaluinya selama 6 bulan...

Ingat lagi before mei 2010, kitaorg akan naik bus ini :


bagi mejayakan misi PJJ ini every week selama 6 bulan..tp start jer 1 Mei 2010, servis dah ditamatkan..tak tau kenapa..sedey jugakla sebab sgt comfort menaiki bus ini..dgn services yg sgt top..lgpun mudah, boleh booking online...

Price : RM 55 (Sg Nibong - KL Sentral ) - Senang turun KL Sentral. Leh naik ERL ke Putrajaya terus
Passangers duk atas sj..bwh adalah pantry n tempat simpan beg
Ada makan - makan....
Ade Chair Massage
Ade TV-leh tgk video + main game
Seat yg sgt selesa
Bas baru - so tak busuk..
Ala- ala mcm naik flight gakla..ade krew yg layan2 bg makan+minum+selimut+bantal

For details click here

4 comments:

NisS^ImmEr said...

wah naik bas mewah. besnye.

nak mintak emel add bleh? sy invite utk view blog sbb sy dah private blog tu

Afira said...

niss:lor..dah buat private ker? ni musti kes aritu..nih my emel : amieza83@yahoo.com

iswatie "colours of life" said...

alah...6 bulan ja pjj...aku dulu 1 tahun lebih pjj....

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors