Kesian Anak Sedara haku

ni kes nak kuruskan badan punya pasal la..lately aku semakin membesar..tambah2 lagik bila dah keja kat penang..duduk dgn mak ayah...lagila..mkn tak terhingga..mak masak kan sedap..so start 2 hari lepas aku bertekad utk buat exercise after blik keja..smblom ni aku wt senam robik poco2..tp dah boring ngn steps dia..pastu p jogging..dah xdak geng nk p jogging..aku ajak anak sedara aku yg kami pgil Fadzhillah tu baru darjah 2..siap kawan dia pun ikut jugak..

aku xtau kasut dia telah menyebabkan kaki dia melecur..tu la..pakai kasut ketat..then x pakai stokin..time jogging tu dia bgtau la kaki dia sakit..tp x bersungguh..kalo aku tau la nak jd melecur punya teruk, aku jalan ja..

malam tu...mmg dah nampak lecur dia yg terkeluar kulit tu..agak besaq la..time dia tidoq, aku sapu miyak angin..bila dia terjaga..menangis sakan..mayb rasa pedih kut..hai..aku rasa sangat bersalah...tp petang after jogging tu aku belanja dia mkn abc n laksa..also bw p pekan beli bola tangkis, pencil case and hello kitty + pooh sticker utk dia..

Petang semalam kami x jogging dah..main badminton pulak depan rumah..petang ni nak main lagi.. main - main sampai kurus.. ;)

hai..dilah..sori yerk..
Belakang Dari kiri : fadzhilah, kawan dia
Depan : BB Hani

4 comments:

fadeeya said...

ala..cian fadhilah..hehe tp xpe tuk Acik tersayang:-)

ch0ch01ic said...

kak nora,dok kg mmg la bertambah gemuk.nak kurus p dok sabah/sarawak.hehe..

adyra said...

go go go heheh lanih ada perubahan dak lagi den pon dah gumukkkk

Afira said...

belom ade perubahan pon..huhuhuhu..windunya kat hakim yg handsome tu...