Bengkel Audit Dalaman PKK & Ronda - Ronda Melaka

Dari 11-14 Disember 2008 kena pergi Melaka attend bengkel ISO untuk audit dalaman. So aku salah sorg auditor nanti..bengkel ni mengajar peserta cara2 untuk audit prosedur pss kerja di pkk. Mula2 rase cam tak logik jer, kene audit agensi sendiri..tp at last br phm nape...

Time wt practise pastu kene pizen




Part plg best..dibawa jln2 n mkn2 di Melaka..Melaka sgt happening.mmg best.. dulu time studi kt Melaka, takla gempaq sgt..mmg tergamam jugakla..dah byk benda menarik n baru di Melaka..
Sekrg, Eye On Malaysia berada di Melaka..Eye on Melaka pun ada (kat area station bus lama b4 melaka sentral siap), ada taming sari tower (bo pusing2 lg n dpt tgk view of bandar Melaka) Tapi syg, tak sempat naik semua benda ni..jadual bengkel yg sgt padat..

posing depan dataran pahlawan


Menara Taming Sari


Eye on Malaysia


Eye on Melaka


Td bab jln2..ni bab mkn2 plk..rezeki murah sungguh..keje mkn jer..alhamdulillah.. Pada petang Jumaat tu, habis saje aktiviti trus g jln2 di dataran pahlawan, mkn steamboat di The johnny's..Then mlm dlm kul 9.30 En Mat Syah dr PKK Melaka pula bw mkn asam pedas pokok besar..mmg kenyang ar mlm tu..pas mkn diorg bw jln2 round2 tempat menarik.Pada hari Sabtu, aktiviti pon dah takder..PKK Melaka plk sponsor mkn ikan bakar kat Muara Sg Duyong. Sedap..dulu pernah mkn kat Umbai ngn kawan2 sekelas (BITC..miss u all)









1 comment:

Syaffiq said...

Huhuhu, patutle cik nora toek dah makin gemok. keje makan je =)

Apa2pun, tahniah dh bertunang.