Husband dan Ketam

pagi ini..
pagi ini...

tertibe dpt sms frommr hubby : " mlm ni papa masak gulai ketam kat mama 3 ekor..cukup tak?"

huwa..terkezut..me pun reply : " wah..terharunya..mana dpt ketam?"

hubby : " adala....mesi cari sampai dapat..wife tersayang punya pasal nyawa pun sanggup korbankan..."

ce ce ce..romantiknya..hahaha...

weekend haritu me teringi mkn mee gorreng yang dijual di cafe Hospital KPJ Shah Alam..Biasanya kalau pergi checkup chuk tayang mesti wajib mkn mee goreng kat situ..sedap sangat..Tapi x dapat sebab x sempat nak pergi..husband kemas rumah..then kine kej apulka petang tu ;) hubby offer meh abang msak mee goreng kat ayang..mesti sedap..tp si waife nya jawab : nak yang KPJ gak..heheheh..

sml hari Ahad before hubby kine p keja lagi, dibawa nya kitaorg mkn di D-Limau Nipis Bandar Baru Bangi..Me tak lalu mkn sangat..nasik pong sikit jer.. chuk taynag mkn byk..

tp me boleh ratah sekor ketam dgn 3 kaki nya yang lain..Masak cabai ketam..sedapnya

gambar tak snap pong..tp lebih kurang cmni la:


Picture source from : http://periuktanah.blogspot.com/2009/08/mesti-cubaketam-bercili.html

yg me mkn lagi besar ;)

2 comments:

Mornizawati Abdullah said...

lama gak x mkn ketam

Afira said...

tu la..jom la kit mkn ketam;)