Semalam dan Hari ini...

Ingat x my post pasal Klinik Pakar Kulit? mestila x ingatkan..heheheh..sbb my post..len la artis popular yg wt post..hehehe

Semalam denga rase x tahan hati nya buat keputusan nk p lagi sekali Klinik Pakar Kulit Dr Ranjit..last time dh pernah pegi..ubat ok..price pon ok..sebab rm 175..tp boleh tahan gak la kan untuk org yg bergaji sederhana mcm aku nih..demi anak..tak kisah

So semalam dlm kul 10 am hubby sms kata klu free jom p Ranjit..hai..smlm katanya ade meeting pg petang..me dah sedey sebab kine postpone nk bawak chuk tayang...tgk2 boleh pulak..heheh..yerla kan..takkan nk tunggu sabtu..tepi2 bibir kanan n kiri dah teruk infectio dia..

so inform boss.boos bagi..tp contact Klinik Dr Ranjit staff ctu kata kul 1pm dh tutup today..today jer..alamak..frustt..then terus call option lg satu Dr Md Noh Jalan Tar..ctu buka..terus la kami serbu..dgn jam nyer la..jalan pon bukan taw pun..sib bik ada GPS..

Sampai sana dlm 12.30 pm..register..ambil number..tp kul 2.00 pm br jumpa doctor sebab nk break dah..lgpon ramai org..kalau Sabtu nih lg ramai..tp kalau kat Ranjit kalau baby cepat jer..hihihi..tu yg syiok..

since kami berdua  x bfast kat opis arini..apa lg..p la cari mkn..cmasjid..sempat lak shopping kasut crocs, cat rm 10 miow miow color oren and angry bird kat chuk tayang..syiok dia..

me pulak sempat rembat tudung sehelai tanpa try dulu..sebab dh kul 2 pm..RM 15 jer..cantik2 la tudung kt cni..

Husband pon ambik ubat gak sebab badan dia naik gatal2 mcm ulat bulu tu..rasenya dia kine serangga yg terbang semalam dlm umah la..

masuk bilik doktor..doktor pun tgk la chuk tayang and papa dia.

doktor cakap chuk tayang nih sebab mewarisi kulit mama dia gak..plus..tok wan ade lelah..eczema pon dpt dr keturunan la gak..hihihi..ru yg x terkejut..tp kesian la kat chuk tayang kan..yg mulut nih pulak doktor cakap infection..huawaaaaa..sian anak mama..

tau tak kine bper semua? mmg pengsan....chk tayang punya ubat rm 255..papanya rm 205..so total rm 460..kikiki..pengsan...........tak tau nk kata apa ;)

So far mcm ok jer ubat dia..inferction chuk tayang nampak mcm makin ok;) hopefully kan..


itu semalam.


harini..


bawa chuk tayang mai opis..reason???? entahla..maybe sebabbos kecik offer bawak la dtg opis esok..sehari jer..lgpon esok xder miting ape kan..hihihi..apa lagi...mama dia pon syioklaaaaaa...la nih dia tgh tido..lama nya dia tido..dh la tido sendiri..kesian sebab mama dia tgh on call td..


jom kita tgk gambar chuk tayang time kat opis zaman dulu - dulu dia mai opis mama




2 comments:

iietamalek said...

Dr mohd noh tu mmg mhl skit, coz die dr kat twkl jg. Before ini ank sy, sy bw g dr sakhdev, dkt area klinik mohd noh tu jg... Alhmdllh dh ok n tak mhl sgt....

zaidah ahmad said...

Sis..dia bg ubat ape ye? Tia