I'm crying!!!!!!!

Tiba - tiba dapat satu SMS..haish terus sebak and menangis berjurai2..tp alhamdulillah sape pun x perasan..
rasenya dh lama tak menangis coz aku nih jenis yg happy go lucky..
tp sensitif...

tak sangka aku boleh sebak and menangis..nasib baik ambil air sembahyang and terus sembahyang..kebetulan kat surau ramai pulak geng..tp semua tak perasan....good good..klu idak malu la..

aku sedihla..aku penat la..harini tertido kat opis dah 2 kali event dlm 5 minit je pun tertido..tupon sebab duk mengadap utk finishkan minit mesyuarat utk projek yg buhsan tu..

mmg dari pagi lagi aku stress..nasib baik ade kawan2 yang happy go lucky kat opis..sembang sampai tak henti..gelak - gelak..so hilang sedikit perasaan sedih, letih aku..

then byk pulak keja aku kena buat nih...adoila..tapi kerja-kerja nih tak la sampai aku stress........

yang aku pasti aku sangat sedih dan letih.

p/s : tp kan even tgh sedih ade jugak 1 kegembiraan buatku..rezeki awatif (susu) mencurah2 harini bila pump..even terpaksa pump sebelah sebelah..sbbnya tak bw botol milk storage..yg ade pun satu jer yg mmg ade dlm beg nih..bernasib baikla jugak kn?