Tudung Fareeda..Nyata Jelita

hai hai..

entahla..lately minat pulak dengn design tudung fareeda and Jelitasara..


so semalam sebelum blk kije jenguk jap FB..Fareeda ade buat promosi cuti sekolah..utk keluaran baru..yg lama punya pun ada promosi..


tadi break time serbu jap Butik Fareeda di BB Bangi..fuh..nasib baik tak ramai org..takla fenin kan..tapi mata berpinau2 tgk tudung yg best2..tp sayang kebanyakan polkadot..rasenya fareeda punya stock tudung nih limited la..sebab design2 lama mcm nak raya haritu xde la pulak kan..

Tapi sebagai customer ade jugak ketidakpuasan hati ckit..staff kat ctu (tak kesahla staff /onwer) tak friendly..tanya mcm nk marah..aduhhhh..geram betul;) mentangla me pergi pakai tudung pasar malam jer ;) hehehehe..tp tetap anggun taw..

so yang ini

Sara Marissa - (jenis sarung terus)




atau


ini? Selendang Mawar Ropol




lebih kurang jer..cuma satu tu takyah la nak guna additional kerongsang..

ntahla..hope mereka akan bersikap lebih baik lepas nih kan





6 comments:

iswatie "colours of life" said...

Mesti mahal kan

lilieyz said...

lili ade 1 tudung mawar..sampai kesudah tak pakai sebab xde baju yang sesuai..tdung die pendek tak lepas dada.huhu...ingat nak let go je..

Afira said...

selendang ker? klu selendang boleh adkust ckit bg labuh...yg lili punyacolor ape? klu let go how much? ngehehehe

lilieyz said...

jenis selendang mawar 2 tonnes..pakai baru 2 kali sebab xreti nak belit.

http://lilieyz.blogspot.com/2011/08/shopping-raya-part-tengah.html

yang kaler pink..

Afira said...

lilot :..agak2 nk let go bpe tu? pm me kt fb..berkenan yang biru la..hahahah..design sama ker utk kedua2 tuh?

Pink Lavender said...

ahhaaaa....

lps nih nampakla noya dgn ropol penuh di leher kan...