Awatif turn to 11 month!

date yang lepas : 10.11.2011.. May baby yang dah tak mcm baby nih dah entering 11 month..cepatnya masa berlalu..next month my baby dah jd toddler..hu3.. credit to iswatie family sebab sponsor kerusi makan from ikea..i loikeeeeee..IKEA.
Awatif said :
Thank you mummy!









I am 11 month with 7.2 kg

Nak beli tak baju polkadot biru gelap mcm saya pakai nih?
last set (baju and seluar) size 18m
Clearance stock!
Normal Price : RM 39 (excluded postage)
Clearance Price : RM 32 including postage!

Dalam gambar ni, saya pakai size 18m


Jom tengok milestone Awatif bila nak masuk 11 bulan baru - baru nih.

♥ Paling best dah boleh menapak- paling byk menapak 5 tapak yer..
♥ Dah pandai buat flying kiss
♥ Gigi dah 6 batang...4 atas, 2 bawah..
♥ Dah boleh amin
♥ Papa and mama pun mmg dah sebut
♥ Sometime bird, cat, fan and turtle..tapi tak terus la
♥ Dah tgk wayang..Tengok aombak rindu lagi tu..bila nampak cat maya karin terus bising..adoila..malu mak dlm panggung
♥ Chuk tayang mama akan sebut tak tih bila dia start nak berdiri/try utk berjalan..