Kring Kring!!!!!!!!

Dah buang dah sticky post utk SALE ELC...stock pun dah habis..nak jual benda len pulak yer..adeh..hari nih pilot projek dah jalan..sampai2 opis check email dah ada masalah..h/p @ tepon opis tak yah cakap la..asyik bunyi ja..agen ada facing error la..bila check vendor tak siapkan lagi conversion..alamak..apa nak jawab?

Cool cool...

Dah la sampai opis pagi2 nih menyakitkan hati.terus x jd bfast..ade ke patut demam kata berjangkit kat aku..padahal tak pulak aku syok join makan ngn dia, dia join aku ke mana2 ka..time demam last week bila dtg balik opis mmg dia dah demam..wakakakaka..PADAN MUKA! MENCI!!!!!!!!!!!sakit telinga! owh cannot accept it!

Layan gambar nomei nomei lagi best!



headband yang dipakai tu mama jual yer..Price : RM 13.90 saje


Awatif yang sudah lasak.. So mama memberi ruang yang cukup untuk Awatif bereksperimen dalam usaha untuk 'membesarkan' diri. Semoga kamu terus membesar dengan sihat dan selamat.Amin.

4 comments:

KhaiZa said...

kui.. kui.. kui... patut ler tetiba jerk tak nampak tadi. Sentap rupanya minah nih.. hihihi.. relax2.. take time for u'r mood

FarEast said...

uit.... rase2kan mcm taw jew sape yg cakap begitu.. heeeeee ops.....

erk nora rase2kan... faiz slalu jew duk dekat2 ngan nora.. kuar same2... ok jew.. xde berjangkit pun demam 2.... ari 2 bersin jew... x de la sampai demam.. alhamdulillah....

ala dia 2 saje jew nak menyakitkan hati.. patutnyer kn la taw.. mmg skung nie musim demam.... x patut nak cakap berjangkit dari org lain.. ish2.....

Afira said...

Khaiza : wakakaka..tersentap la tadi..tp kejap jer..malaih nak ambik pot..tersensitif lak tadi..kekekeke

FarEast : hehehehe..mmg tranbg tang tang mulutnya begitu..bairkan..alahmdulillah faiz tak demam mcm kami nih ha..kebal sungguh

rRedice said...

salam...

ibu2 yg ingin memperbanyakkan susu badan;saya cadangkan cuba ifood - ia organik & kaya dgn khasiat yg seimbang.memang ibu2 dalam keluarga saya menggunakannya..alhamdulillah penyusuan tiada masaalah.berminat? boleh pm saya utk info lanjut
- sekadar perkongsian ilmu -