Entry Campur!!!

Jumaat..Penghulu segala hari..syiok arini leh dpt duk kt tempat sendiri..hehehe

Huwa...br dapat nk update blog..so mcm2 nak update nih ;)

Dah habis dah duit gaji bayar itu dan ini..shopping itu dan ini ;) ops..shopping belum lagik..

Cakap psl shopping..hampir nak beli tudung JelitaSara online tadi..tgk2 size S..dah buka dh cimbclicks..dah masuk dah page order..tgk2 Size S..wah selamat duit..kekekekekeke

mama cayang! jgn beli tudung lagik! Beli kat Jalan TAR weekend nih..



Tetiba chuk tayang mama nak interprem lak (betul ke ejaan nih) gasak la

Ade plan nak ke Jalan TAR this week..insyallah..tgk la kalau rajin..
Tp Sabtu nak p PWTC..jumpa tok ayah..ade persidangan UMNO..

Mode Happy ;)
Cuti 3 hari...Husband tak jadi outstation..suppose khamis semalam kene pegi..sib bik p Isnin..ala..Isnin..boring la kita kan Awatif..


Mode sedey ;)
Stock susu merundum..nih semua gara2 dlm 2 minggu nih ter skip pumping time kat opis..pagi sampai ke petang buat kertas..main kertas..adeh la..kesian chuk tayang mama..will try my best nak increase balik my SHUSHU..

Mode masam ;)
Kalau idak nak p bercuti ke Cameron Highlands, tapi x jadi sebab Isnin husband nak p outstaion dah..huk huk

p/s : chuk tayang mama duk tumbuh gigi atas lak..patutla duk gigit gigit ;)