TUDUNG SANGAT CANTIK

Tiap2 hari mesti masuk website tudung nih..mmg cepat sold out mcm pisang goreng panas !

serius..cantik tudung2nya...esp yg ade polkadot..meh nak tempek gambar tudung yg jadi favourite..byk gila..manatau ade rezeki nak beli..pergi pasar tani Putrajaya xder lg design mcm nih..kalau pergi uptown bandar perda, penang mmg adah ada..dlm range rm 30-rm 35 Jalan TAR dah ade belum? Semalam pergi seminar terberkenalan dgn org DBKL..Diorg cakap kalau nak datang jalan TAR roger..hehehehe

Inginku memilikimu wahai-wahai tudung comei :







Perasan tak byk gambar yang diletak kat cni color black? Sebab ade kain cotton polkadot (black color) yang x pergi tempah lagi utk buat baju kurung moden ala - ala design rizalman..heheheheeh..

so credit to tuan kedai : jelitasara



3 comments:

KhaiZa said...

nak jugak... tapi nak yg awning thai silk jer... huhuhu.. jom gegar Jalan TAR nak...
--
Jom view sini Rahsia kecantikan semulajadi anda bermula disini

Pink Lavender said...

weehhhh...
yg renda2 tepi penuh tuh dah ala2 sarung bantal mak aku jer...bedebukk(matiler aku kene tumbuk nanti ngan org suke renda)

Afira said...

ct : jom jom..gegarkan jln tar

mak neng : ceh sarung bantal lak..hikssssssss