Awatif Turn to 8 month

Happy 8 month My Nur Awatif Irdina..

go go go my nomei nomei..dah 8 bulan yer..alhamdulillah..kali ni enteringk 8 bulan x demam..klu idak, every month akan demam..elok sangat la last month demam sampai 2 minggu..pity my nomei nomei nih..

♥ Dah merangkak and panjat memanjat...bejalan belum lagi
♥ Suka baham kaki n peha mama..nak tumbuh gigi ke sayang?
♥ Dah kenal orang..takleh jauh dari mama n papa..kalau idak akan melalak la nomei nomei nih
♥ Kadang - kadang dekat papa pun xmo bila di pangkuan mama..aiyo..susahla mcm nih
♥ Makan bubur nasi dengan byknya..kalau nampak mangkuk DORA tuh terus laju.. (bekas makan DORA set tuh) x sabar2 nak makan..kalau lambat menangis dengan kuatnya..kuat bebai..mcm mama..byk ikut mama nih
♥ huhuhu..doctor detect nomei nomei ada ezema..mmg inherit mama gaks..jenis kulit sensitif..tp tang kat muka ok..mcm mama gaks..
♥ Kalau sebut no! no! no! dia dah pandai geleng kepala
♥ Pandai buat cak cekak udang gamit
♥ Pandai sebut "ada ada ada"
♥ Pernah sekali sebut "papa"
♥ Dah naik walker..tp kaki x sampai..mcm mana nih papa? silap pasang ke?
♥ Menangis dengan kuatnya mcm nampak hantu kalau papa pakai helmet..adeh..
♥ Suka buat mulut konon2 nak terkejutkan org..tp lg org geram

jom layan pic terkni chuk tayang mama nih..


Taken on raya 1st - pagi

Takan on Raya ke - 2 (Akikah nomei nomei)

Taken on Raya ke-3 - geram time dia tido

Orang cakap Awatif Mami Jarum Penang

Taken on Raya ke-4 - Pergi beraya

Taken on Raya ke-5


p/s : byk bende nak update kat blog nih..nnti2 la eh..ade keja

1 comment:

KhaiZa said...

dah boleh pegang botol susu sendiri ker?
--
Jom jengah Khaiza Beauty Shop now