Cupcakes Story


Last week sy pergi ke rumah baru di tempat yang baru.. Suami sebatang kara di sana..kesian..kali ni giliran saya pulak ke sana..and he request cupcakes air tangan wife dia..So saya pun bertungkus lumus siapkan dari 9.00 malam until 12.00 mlm.. before this pernah buat utk hantaran tunang dengan my sis..kali ini hasilnya agak hodoh..tp saya suka dgn colornya yg soft...husband kata agak manis..itupun saya dah kurangkan gula..xper..next time sy try kurangkan manis..
So inilah hasilnya









Inilah gambar cupcakes utk hantaran tunang dulu



ok..bila berstory pasal cupcakes ni sy teringat one of my friend yg sekarang ni sedang menjalankan busines cupcakes.. cupcakes yang dihasilkan sangat kreatif..here is http://littleshoplots.blogspot.com

4 comments:

lilieyz said...

chayook..chayook kak nora..google jgn xgoogle..nanti leh la kite jd geng..gile google..muahaha..

soo sweet i lioke..kan..best kan dapat wat something special for our love one..manis ke...pahit ke..tawar ke..die telan jugak..kan..tu yang part paling besh..yang paling tak besh nak cuci pinggan mangkuk wal hayun..BTW..tq tlg promote blog kedai alam maya lili..

Afira said...

Kak Nora dpt resipi dr uncle google..n buku resipi.....haha..sib bik menjadi..cuma frosting tu ade kesilapan sikit..org pakai icing sugar kak nora p pakai castor sugar

M@M@ said...

cik nora weh...bile la dpt rasa cupcake ang?

Afira said...

mama qaseh..harap bersabar yerk..kalau boleh sekarang jugak nak buat kasi u..tak sabar nih..sedang mencari bahan2 lain..bahan2 sedia ada x cukup even cups tu sampai beratus2 beli (kan nk share)..heheheh..kita tgk dlm this week or next week ok?tp klu nk yg lagi umphhh n cantik monday next week