Shedule Post - DOt DOt Organza Ribbons

entry pd kali ini adalah scheduled post..Ditaip pd 9.34 pm 08/11/2009
story yg pjg
..

da story...
huhu..letih br bis iron baju keja utk seminggu..
petang td pulak tetiba ayah ajak p maidin..Di penang maidin hanya di Penang Road..apa lg cepatla kami bsiap..dpt la beli artificial flower..mmg suka beli bunga kt cni..cont lg part menghasilkan pomander ball utk MR AFiq..

Then, dah alang2 ke sana..minta ayh tulun tunjukkan jalan ke Anson Road..Coz di situ ade something yg aku ingin sangat sangat lawati sejak transfer keja di Penang..Dulu di KL boleh cari di Damansara..Masjid India..bak kata di sana mudah nk cr..suka tempat itu coz byk mende yg cantik2 n unik..

lgpon misi mencari dot dot Organza Ribbon masih x berjaya..
Kononnya kata kat parents : "ayah..kita lalu ja tempattu..tak yah singgah yer"
hmm ya latuh..lepas jerk Bangunan Persekutuan, terus nmpk..terus masuk parking..jomla kita masuk..dah alang2 sampai nih..heheh..konon 5 minit..at last melekat terus..

Semua sakan masuk kt ctu..yerla dah lama x p kedai tu..huhuhu..mmg hati teringin sangat..so akhirnya dpt la dot dot ribbon organza tuh..the price boleh tahan..aku rs kalau di Masjid India boleh dpt murah kut..Kat Penang ni susah nk cr..so kita layan pics brg yg aku beli..Gambo kedai malu nk ambil..







Inilah tempat itu


1 comment:

Nurul.Farahida said...

Kak Nora... sudah mahu kawin ye.. slamat membuat persiapan... all the best to both of you...