Entry Sebak+Terharu+Pomander Balls+Borang MOhon Kahwin

huhu..entry yg mula2 ni..sebak + terharu...td afiq (mr tunang) call..wish Happy anniversary ke 8 tahun percintaan kami..dia sebak sbb tak sangka dah 8 tahun kami bercinta..n dh nk kahwin pun..so aku pon mula la sebak..tp sgt terharu coz dia masih ingat anniversary tuh..tak sangka..ingatkan dia dah lupa..aku pulak yg lupa..so esok 21 th October genaplah 8 tahun yer..tgk lah ticker di sebelah tu..



Then semalam aku dah ambil borang permohonan kahwin + buat HIV test..alhamdulillah..tinggal nk ambil sign AJK qariah + Interview di Pejabat agama + Summit borang ja..next week la buat semua benda tu..




Lg satu nk update psl pomander balls. balik ja keja td terus beli bunga ala-ala kuning+gold..request from Mr Afiq..katanya nk letak kat side table..then after kahwin nk gantung kat opis..boleh ker mcm tuh..tp sayang..aku tersilap pilih bunga..so sapa2 yg nk buat pomander ball kena ingat! Jangan ambil bunga yg kucup..ambil bunga yg kembang..jimat sikit ruang..kalau guna bunga kucup ruang banyak + kita perlukan bunga yg banyak..so lebih baik kita cuba berjimat sebaik yg mungkin kan..So ini lah hasilnya..









4 comments:

EyeDa said...

Awlololo...loving couple ni. Happy Anniversary to Norafiq!! Congrats for success 8 yrs love story. Semoga loving forever...auwww!
Cantiknyee pomander color pink putih tu...kalo letak kt bilik aida yg pink purple ni mesti cun.letak hiasan dlm vase pon cantik kan?kene blaja ngan nora ni.lalalala..

F@R@ said...

Happy Anniversary to u...bestla dah 8thn...smoga hubungan norafiq bkekalan..

iswatie "colours of life" said...

kacang ja nanti nak interview kat pejabat agam tuh..semua kroni2 ayah ja tuh..hahahahaha

Afira said...

tq tq kepada kawan2 yg wish..Eyeda...F@R@!!!