Card owh Card

Wedding Card dah siap! wee wee..
Al-kisahnya pg td..receive a phone col from skynet (courier services)
Org tu nk anto something ke rumah..tp dia x tahu umh..so suruh tunggu di Pekan..Ish ish..mana leh..aku kan tgh kije..so aku minta dia anto di opis ku 58 tgkt nih..dia kata xleh..coz dia pergi ke tempat lain..bole camtu..aku dah agak itu sure weddin card..Finally dia minta aku ambik kt opis dia..aku ok jerk coz mmg on da way nk blk rumah..

After ambil..blk rumah..terus buka kotak dgn excited nk tgk kad..tp aku hampa..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku cool lg..tp parents dah bising..so aku pun mula naik angin..
rupanya just ad envelope sj..kad nya xder..
??????????
musykil betul..salah sapa?ingatkan syarikat buat kad tu yg silap anto..
rupanya courier services tu yg silap..
should be 2 boxes..but they juz giving me 1 box only..
tp kat opis tu aku dah suruh buka kotak..nk nengok isi..dlm kotak ada 1 kotak lg..aku ingat dlm kotak satu lg la ada kad..rupanya envelope jugak bila aku blk n buka kotak tu di rumah
..cis cis..

Kesimpulannya..aku harus teliti for the next time..n mr courier+syrkt dia mmg tlh menyusahkan aku..so esok la br dpt tgk kad..kempunan den..

4 comments:

Nur Azlili said...

soba kak nora...soba..separuh dari imang tuh..soba..paling tak pun kak nora carut versi sopan sudah..seperti bulcit..tak pun what the duck..insyaallah tak berdosa..ahaha..soba ok

Afira said...

hahahah..mmg sabaq manyak tuh..tp alhamdulillah..harini dah sampai kad..ayah tunggu tepi jalan..menda2 betoi courier nih..POs laju lg bagus..trus anto kt umah..manja betoi courier ni..siap kena marah ngn ayah coz janji kul 8 am tp x smpai2..muahaha

lilieyz said...

itu normal..pkai pos ekpress sudah..di jamin sampai esok..

Afira said...

itula pasal