Ulangtahun ke - 2 Graduation Day

Layan blog kawan - kawan..ramai yg x update..busy kut..takpon prefer layan FB....tgk2 Kak Ilah Scooter (BITS-UTEM) update..title "Anniversary" pasal our 2nd anniversary graduation day at UTEM..so aku pon amik idea Kak Ilah..Nak jugak share about my convocation..


Time convo tu aku bertolak ke Melaka dgn Mohd Afiq B. Hj Ahmad..My family p kemudian coz depa nk mkn angin kat PD..kami kena p register..If tak, sure aku dah join family ke PD. Dah la on da way ke Melaka tu aku n my fiance x-cident. Depan keta truk..kami 2 org steady..alhamdulillah x jd apa2..cuma kemek + pecah bumper depan keta. Air cond rosak n bocor..aduss habis gak duit repair keta..yg pecah bumper tu, baru - baru ni baru repair.


Aku check in Hostel Utem jerk..bersama - sama dgn "Noni, Yati and Lili". Kami tak book hotel. bayangkan berapa bulan x jumpa..happy sakan la kami bergossip sambil bergelak sakan. Sampai la time tido kami rasa mcm takut ja nk tido bilik asing2..so kami 4 org tido satu bilik..aku tido kat bawh ngn noni..yati n lili atas katil..Bila mata nak terlelap..kami terkezut dgn satu jeritan yg sgt kuat berdekatan kami..rupa2 nya salah sorg dr kami menjerit..(bukan aku tau)..Dia siap lari lagi nk buka pintu..Kami pon cepat2 tarik dia..buka lampu..pastu 4 org nih xleh tido trus..baca yassin sampai pagi..huh letih sungguh haritu...Rupanya member kami ni nampak itu benda la..nak masuk ke badan dia dah..huhuhu...tula happy sangat sampai tgh mlm..



Tapi alhamdulillah..akhirnya kami dapat juga selesaikan majlis konvo kami tu..now dah 2 tahun kami konvo..mcm2 kenangan manis + pahit yg kami harungi time study di UTEM + sampai hari nak konvo..huk huk..


Congratss to all of my dear friends..Happy 2nd anniversary convocation day!!!
5 August 2007


Date pic kat bawah ni silap tahun..suppose 2007


2 comments:

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

alahai rindunya kt kekawan...nora n afiq dh tunang ke??ke dh kahwin??

Afira said...

itulah...rindu plak kt kawan2 kt utem..kami br tunang jerk..kawin belom..available lagi nih ;)