Kari kepala Ikan

Baru baru ni nyer weekend balik kg (penang)..hai balik lg..tp tu ar..bukan saja2..ada urusan yg perlu dibereskan di hometown..at the same time mcm biasa la family aku...mesti p mkn2..ayah plak duk sebut nak mkn kari kepala ikan...so mlm tu abang terus ajak mkn di Batu Maung? hmmmm? Di Batu Maung? Naper aku tak penah tau itu kedai...Finally pergi jugak 2 bijik keta..kalo family kak aku blk sure jd 3 bijik..hik hik..hai - hai..teringat kat depa coz tak blk..kami kat cni mkn sodap..same goes to epon..dia pon x dapat join..satu hari aku nk kumpul semua..n mkn lagi kat ctu..best..n sedap..tempat yg nyaman..

Kitaorg pilih set kari kepala ikan..tak mahal..kiranya harga yg berpatutan la..then plus plak ngn sup, sotong goreng tepung, kailam ikan masin, kerabu mangga..semuanya sesedap rasa...lg best abg aku yg belanja...so sape yg teringin nak mkn kari sila la yer..restoran yg sangat cantik..klu budak2 plak sure best dapat tgk ikan..ikan keli pon besau giler...yerla..restoran ni pun betul2 tepi Pej Perikanan..senang nk dptkan ikan..hihihi..tepi laut...kalo x silap..dah mlm..x perasan sign board..tp aku rasa mcm pernah pi jerk area2 kawasan nih..


















3 comments:

iswatie "colours of life" said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....meleleh ayaq liuq aku dah tgk kari kepala ikan..huwaaaaaaaaaaaaaaa

z@f!r said...

huhuhu.. tempat yang supervisor kami selalu open table.. hehehe.. teringat zaman LI bersama Afiq & Bob.. hehehe..

tiba² teringat kari dia.. slurrrppp.. telan ayaq liur..

Afira said...

kalo cam tu zafir..kenala blk penang..mkn kari kepala ikan nih..aku ja baru taw tempat nih..